top of page
  • Writer's picturekbiukltd

"From Patchy Grass to Perfect Picnic Spot: The Flexipave Transformation of Locke Park"

We are thrilled to see the outcome of our latest Flexipave installation for Barnsley Council's park services.


The new look picnic area outside Locke Park cafe.


Around 110m2 of Flexipave was installed in Locke Park cafe area, providing a more cleaner and accessible environment for the general public to enjoy.

With its composition Flexipave offers superior drainage capabilities, as well as it being extremely eco-friendly.


BEFORE- The picnic area at the start of the project.


The carbon offset achieved by using Flexipave is one of the key factors behind the material being selected for this community project.


The existing benches were re-used and re-located within the new Flexipave surface, as part of the installation process.


The Flexipave was installed in the colour Stone Age Bronze.


Our team spent three days carrying out SUDS compliant groundworks and one full day installing the porous Flexipave surfacing.


The Flexipave being carefully trowelled to maintain a high-end finish.


This is the latest completion of a project for Barnsley council's park services with more work for the client set to be completed later in the year.

0 comments

Comments


bottom of page